Най-големият форум у нас за студентски стаж и кариера  Национални

...
Най-големият форум у нас за студентски стаж и кариера  Национални
Коментари Харесай

Дните на кариерата срещат изискванията на работодатели и бъдещи служители

Най-големият конгрес у нас за студентски стаж и кариера  „ Национални дни на кариерата “ – Добра Кариера, Добър Живот " започва публично от НДК, София през днешния ден. 16-то издание на събитието се организира в 7 града в България – София, Варна, Русе, Свищов, Велико Търново, Бургас и Пловдив, а входът за гости е свободен. Форумът, в който тази година се чака да се включат над 150 компании, среща  работодатели с ппотенциални чиновници, а студентите и младите експерти имат все по-богати  благоприятни условия за професионална реализация. За миналите 16 години „ Национални дни на кариерата “ се потвърди освен като най-мащабното кариерно събитие в страната, само че и като място, откъдето са почнали доста кариерни пътища. На доста от щандовете през днешния ден, от страна на компаниите стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия конгрес преди години. За 16-та поредна година форумът се провежда от компанията за сложни HR услуги JobTiger, а дълготраен Генерален спонсор е  Нестле България – най-голямата компания за храни и питиета в България.За партньорството в интерес на бъдещите сполучливи кариера споделя Аделина Костова, Мениджър Човешки запаси в Нестле България.

- Г-жо Костова, за какво Нестле България продължава да поддържа интензивно най-големия кариерен конгрес у нас към този момент 14-та година?

- Партньорството ни с Job Tiger е в унисон с един от главните обществени цели на Нестле - подпомагането на младежката претовареност. Преди 14 години, ние видяхме в Националните дни на кариерата прелестна опция да се срещнем лице в лице с младежите и да им помогнем да се приготвят съответно за бъдещото си първо работно място – да схванат какво чакат от тях работодателите, по какъв начин да се показват на изявление, по какъв начин да изготвят своето CV. През годините редица младежи започнаха стаж при нас точно след срещата ни на форума, а някои от тях в този момент заемат основни длъжности в компанията. Това ни дава убеденост в партньорството ни с уредниците на форума и сме горди, че към този момент толкоз години ние вървим дружно напред, водени от общата ни грижа към бъдещето на младежите в страната.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР